Menu
Kosár

Mofém 1/2" kazántöltő csap

Mofém 1/2" kazántöltő csap
Mofém 1/2" kazántöltő csap
Mofém 1/2" kazántöltő csap
Mofém 1/2" kazántöltő csap
Mofém 1/2" kazántöltő csap
4 600 Ft
Nettó ár: 3 622 Ft
  • Raktáron: Raktáron
  • Cikkszám: 113-0010-00
  • Tömeg: 0.258 kg
  • EAN: 5995841001192

MOFÉM AHA kazántöltő csap 1/2"

 

Az AHA gömbcsap család már 40 éve a szerelvényipar résztvevője és sikerét több, mint 50 millió eladott szerelvény bizonyítja. Európai Standard szerint ellenőrzött és válogatott német alapanyagból készül.

A gömb felülete egy kemény króm réteget kap a kopásállóság növelése és a jobb siklási tulajdonságok elérése érdekében. A mechanikai szilárdságot a biztonságos falvastagság, az éles sarkok hiánya eredményezi, ezért szerelésnél nem deformálódhat, repedhet, törhet a gömbcsap ház.

A gömböt és a tömítő elemeket egy rozsdamentes csavarokkal rögzített fedél zárja le. A szerelvény tökéletesen zár, mivel a golyó és a golyószár egy egységet képez. NBR tömítő anyagot alkalmaznak, ami rugalmassága folytán kis nyomásokon is biztonságosan tömít.

Minden gömbcsap víz alatti nyomásellenőrzésen esik át. 10 év garanciát vállalnak a teljes tömítettségre, szivárgás mentességre. Mofém márkajelzés és a gyártás éve a gömbcsapba van sajtolva, ezzel garantálva a minőséget

Az AHA gömbcsap család biztonságos használatát az ÁNTSZ is igazolja, ezért ivó- és használati melegvíz-ellátás területén alkalmazható.

 

 

Jellemzők
Méret (col) 1/2”

Ehhez a termékhez még nem írtak véleményt.

új vélemény