Menu
Kosár

Rólunk

A KEZDETEK

A szerelvény szaküzletünk kínálatának fejlődése kiválóan példázza azt a mentalitást, amivel a tevékenységeink és a szolgáltatásaink körét választjuk ki, ami mentén növeljük termékportfóliónkat. Minden esetben arra törekszünk, hogy a vevőink egy kézből szerezhessenek be mindent, amire az adott probléma megoldásához szükségük van, abban az esetben is, ha ehhez speciális eszközök beszerzése szükséges.
Kezdetben a Bezzegh Épületgépészeti Kft. elsősorban a gázszerelésre specializálódott, amit a termékkínálatunk is tükrözött. Konvektorok, csővezetékek, gázszelepek jelentették a raktárkészletünk legnagyobb részét, de a hozzánk forduló kivitelezők szükségletei mentén folyamatosan bővítettük a kínálatunkat.
Az üzletben elérhető termékek sora tehát napjainkban is egyre növekszik. Szakképzett értékesítő csapatunk pedig készségesen áll a vásárlók rendelkezésére a helyszíni vásárlások során és az online rendelések esetén is. A hozzáértésünkkel, megoldásaink széles körével és átfogó termékpalettánkkal kívánjuk kiszolgálni a vevőinket, partnereinket.

EGYÜTTMŰKÖDÉS A TÉRSÉG VÁLLALKOZÓIVAL

A szerelvényszaküzlet működése nem csak a bővülés szempontjából épült a vállalat fejlődési modelljére. Az üzlet vásárlóit jelentő kivitelezőkkel jó kapcsolatot alakítottunk ki, így a hozzánk forduló lakossági vevőknek kiváló szakembereket javasolhatunk a beszerelések és a munkálatok elvégzéséhez. Bízunk benne, hogy az online térben is segítségére lehetünk partnereinknek és vevőinknek egyaránt.