Menu
Kosár

A webáruház jelenleg átalakítás alatt van, rendelés leadása nem lehetséges!

Rólunk

A kezdetek

A szerelvényszaküzletünk kínálatának fejlődése kiválóan példázza azt a mentalitást, amivel a tevékenységeinket, a szolgáltatásaink körét választjuk ki vagy ami mentén növeljük termékportfóliónkat. Minden esetben arra törekedtünk és törekszünk, hogy a vevőink mendent egy kézből szerezhessenek be, amire az adott probléma megoldására szükségük van. Akkor is ha ehhez speciális eszközök biztosítására is szükség van.
Amikor a Bezzegh Kft. elindult elsőrorban a gázszerelésre specializálódtunk, amit termékkínálatunk is tükrözött. Konvektorok, csővezetékek, gázszelepek jelentették A raktárkészletünk legnagyobb részét, de a hozzánk forduló kivitelezők szükségletei mentén folyamatosan bővítettük a kínálatot.
Az üzletben elérhető termékek sora tehát napjainkban is egyre növekszik. Szakképzett értékesítő csapatunk pedig készségesen áll a vásárlók rendelkezésére a helyszínen illetve az online rendelések esetén is. A térség túlkínálatában, hozzáértésünkkel, megoldásaink széles körével és átfogó palettánkkal kívánunk versenyezni, hisszük. hogy a sokoldalúság kifizetődik.

Együttműködés a térség vállalkozóival

A szerelvényszaküzlet működése nemcsak a bővülés szempontjából épült a vállalat fejlődési modelljére. Az üzlet vásárlóit jelentő kivitelezőkkel jó kapcsolatot alakítottunk ki, így a hozzánk forduló lakossági vevőknek kiváló szakembereket javasolhatunk a beszerelések és a munkálatok elvégzéséhez. Bízunk benne, hogy az online térben is segítségére lehetünk partnereinknek és vevőinknek egyaránt.

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Adatvédelmi tájékoztató